Магазини за декинг настилки

Deckflooring е екип от професионалисти предлагащи за своите клиенти продажба и монтаж на декинг настилки. През този период сме направили много за нашите клиенти и вече сме внедрили около хиляда обекти, вдъхвайки нов живот в облика на къщи, ресторанти и други обекти.

Deckflooring- продажба на висококачествени декинг настилки, както и професионален монтаж и изграждане на готови конструкции. Ние ще Ви предложим пълна гама от цветове и текстури за всеки вкус. Нашите продукти са стандарт за качество, атрактивен дизайн и отлични оперативни възможности. Така че, ако не знаете какъв декинг да изберете за къщата, ресторант или кафене – свържете се с нас, ние определено ще ви предложим добро решение.

Ние сме специализирани изключително в изграждането на екстериорни настилки.

Ние ценим репутацията си и уважаваме нашите любими клиенти и партньори. Ето защо, в каталога на нашия сайт предлагаме само най-добрите оферти.

Оперативните свойства на продуктите напълно отговарят на съвременните изисквания и стандарти. След като прегледате артикулите в каталога, характеристиките, описанията, ще може да изберете най-добрия вариант.

Декинг – гарантирано качество, достъпна цена. Разумната цена, голямият диапазон, осигуряване на качеството – всичко това прави продуктите толкова популярни. Декинга се отличава с високи експлоатационни и естетически характеристики. Този материал се използва за градини, беседки и други места за отдих. В допълнение към озеленяването на жилищните територии, тази настилка се използва за изграждане на паркинги, пристанища, кейове и корабни палуби.

Каталогът на Deckflooring представя различни видове продукти: най-доброто покритие от естествено дърво. Основните му предимства са устойчивост на плесени, гъби, бактерии и влага. Материалът е подходящ за тези, които ценят практичността – не се подхлъзва.

Каталогът ни съдържа декинг от термодървесина и екзотична дървесина – гарапа, кумару, ипе, бангкирай, мербау и др.

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »