Къде е най-доброто място за използване на WPC декинг?

Декинга има широк спектър от приложения, което се обяснява с отлични характеристики, както и с редица характерни черти. Модерната WPC дъска, за производството на която се използва дървесно-полимерен композит, лесно се справя с различни атмосферни ефекти, включително валежи, излагане на ултравиолетови лъчи и др. Освен това композитната дъска не се влияе от изменения на температурата и влажността.

Обхват на покритието

На покрива и на пода  WPC декинга може да замени другите матириали, а неговите характеристики са много по-добри от тези на камък и плочки. Освен това този декинг се използва активно за подреждане на открити и затворени тераси, обособени и издигнати външни обекти. Декингът може лесно да се постави и на покрива. В допълнение може да е идеален за използване на открити пространства и в стаи.

Благодарение на отличните си характеристики и устойчивост на вода, тези плоскости се използват активно за подреждане на зоните около басейните, довършителни бани и сауни и кейове. Специална технология за производство на дървесно-полимерен композит направи възможно покритието да не се страхува от механични натоварвания. В допълнение, тя не се страхува от различни насекоми вредители и процеси на гниене. Декинга се използва активно в корабостроенето – за създаване на палуби на лайнери, кораби и яхти.

Стилният външен вид WPC декинга го прави популярен в процеса на декориране на лични парцели. Текстурираната дървена повърхност на панелите е идеално съчетана с архитектурни дизайни, проектирани в различни стилистични направления.

Декингът е материал с неограничени възможности. В същото време, отличните му характеристики се отличават благоприятно на фона на други строителни и довършителни материали. Можете да закупите WPC  декинг по цени на производителя, като се обадите на консултанти на Deckflooring  на тел.0895790441.

 

Discover the future of online gambling at a Canadian cryptocurrency casino. These cutting-edge platforms provide a secure and seamless experience, allowing you to gamble using digital currencies like bitcoin, ethereum, and more.

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »