Запознаване с декинг настилките

Днес най-новите технологии подобряват много области на нашия тежък живот, включително улесняват изграждането и декорирането на домовете ни. Хората, които искат да подобрят домовете си чрез декориране на басейни, кейове и градински пътеки с дърво, вече не трябва да се притесняват от проблеми като гниене, мухъл и изгаряне. Декинга с лекота решава всички гореспоменати проблеми. Декингът е с най-добри природни свойства.

Основната цел на тези материали като външни настилки е украсата на вили,  тераси и веранди. Декингът е изработен от естествено дърво, както и от дърво-полимерни материали.

Така декинга е съвременен материал, използван в строителството и декорацията.

Термичната обработка на дървесина допринася за повишаване на дълготрайността на материала и неговата пригодност за използване при тежки климатични условия. Декинга от дърво може да издържи на повишаване на влажността, на внезапни промени в температурата и други проблеми. Декинга от качествените производители не гние, не се напуква и не се влошава

Изискванията за тераса са много сходни с изискванията за нормална подова настилка от естествено дърво. Тук само първото поставя повишени изисквания към биологичната, механичната устойчивост, твърдостта и здравината на базата на специфични работни условия.

Поради факта, че външните настилки са изложени на въздействието на атмосферата и физическото натоварване, съпротивлението е най-важното изискване за него

Декинг WPC е снабден с най-добрите естествени свойства, лишени от редица недостатъци, които много собственици на жилища често са загрижени и които са от значение на открито.

Терасата, украсена с настилка, дори и при силни студове или знойна топлина, ще запази перфектното си състояние и отличен външен вид.

 

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »