Използване на декинг настилките

Преди да започнете да създавате подови настилки в градината или вилата, трябва да се запознаете с огромната гама покрития, предлагани от съвременния пазар на строителни материали.
Многофункционалното използване на този тип строителни материали позволява да се използва за подреждане на пространството пред къщата, градински пътеки, крайбрежни ивици на открити басейни и др. В специални сгради ще Ви бъдат предложени различни видове настилки. Най-старият тип е настилка от масив, за производството на който се използва дървесина от лиственица, ясен и дори видове екзотични тропически дървета.
Покритието, изработено от уникални суровини, има висока устойчивост на атмосферни влияния, температура, механично натоварване и издръжливост. Естествеността, красотата и екологичността на покритията могат да нарушат един единствен нюанс – необходимостта от постоянна грижа. Ето защо, придобивайки висококачествено покритие за подреждане на градини и крайградски зони, трябва да закупите и специални продукти за грижа, като масла и восък.
Струва си да се обърне внимание на термообработката. Специална обработка ви позволява да дадете на суровините нови свойства, благодарение на които дъските не са изложени на слънце, вода, плесен, гъбички и гниене.
Композитната настилка също е много популярна. Уникалната му устойчивост на силни студове и знойна топлина позволява да се използва за подови и таванни покрития както отвън, така и отвътре на жилищни помещения. Многофункционалността на този материал позволява да се използва в сгради с висока влажност, в близост до плувни басейни, както и в други помещения или открити площи. С увереност може да се отбележи, че композитната настилка не се свива, а нейната здравина предпазва повърхността от механични повреди. В допълнение към основните предимства на този материал е важно да се отбележи, че той абсолютно не се нуждае от специална обработка и грижа, което го прави един от най-добрите подови настилки за декинг на лятна къща или градина.

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »