Декинг в екстериора

Колко е приятно да се насладите на топлите лъчи на яркочервен залез, седнали в уютен фотьойл с чаша чай на просторната си веранда …

В такива моменти на мир и хармония се чувствате истински щастлив човек. Бих искал да удължа тези моменти, да споделя емоции с близки, да предам семейни традиции на децата … Нека бъде веранда – място за единство с природата, място за искрени разговори и забавления, място, където цялото семейство събира. След като я построите веднъж, със сигурност ще се уверите, че с годините той не губи своята функционалност и привлекателност.

Основата на добрата и трайна веранда е дървено-полимерна композитна подова настилка, съчетаваща текстурата и цвета на естественото дърво, както и практичността и издръжливостта на пластмасата. Не е нужно да се притеснявате за годишна поддръжка, импрегниране, шлайфане и оцветяване.

Вече няма нужда да се притеснявате за защита от вредни насекоми или атмосферни условия. Дъската за тераса от WPC ще ви избави от проблеми и притеснения. Устойчиво на влага, нехлъзгащо се покритие, без пирони или винтове отвън вашето семейство e в безопасност. Композитната дъска е технологичен състав и естетичен външен вид, гладка текстура и топлина на дома, надеждност и увереност в бъдещето.

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »