Универсален, модерен, популярен – всичко това е WPC декинг

Ако искате да изберете висококачествена подова настилка, тогава трябва да обърнете внимание на нея. Прилага се във всякакви открити помещения. Полага се на балкони, веранди, тераси, около басейни, заведения и др. Между другото, от известно време започнаха да го използват за инсталиране на огради.
Какви са предимствата на WPC декинг и защо той става все по-популярен?
Тази настилка е абсолютно екологична. Никакви естествени условия, независимо дали е слънчева топлина или  снеговалеж, няма да повлияят на този под. Бъдете сигурни, че този материал няма да навреди на вашето здраве. Не излъчва вредни химикали при продължителна употреба.
WPC декинга не изисква подмяна или ремонт в продължение на много години. Естествените цветове, имат свой собствен природен чар, благодарение на своите естествени нюанси. Това й помага да се комбинира с почти всякакви довършителни материали: камък и т.н. Това са 100% печеливши неща. Подходящ е не само за външни и вътрешни подови настилки, но и за изграждане на огради.
Съвременна технология, професионално оборудване, качествени материали – всичко това се използва, за да може истински да се насладите на поръчания продукт. При условие че е направен качествен избор и материалът е положен съгласно всички правила, грижата за WPC декинг няма да отнеме много време.
За да поддържате покритието чисто и красиво, трябва да го почиствате със специален препарат веднъж годишно. Е, ако дъската  е получила значително замърсяване, тогава не се притеснявайте, такова замърсяване може лесно да се отмие с вода  от маркуча.
Въпреки факта, че материалът е направен от дърво, той е доста огнеупорен, благодарение на обработката със специални средства.
WPC декинг е настилка, която е напълно лишена от всякакви недостатъци. Избирайки това подово покритие, вие избирате надеждност, универсалност и безопасност. Единственото условие за издръжливостта и полезността на дъската е правилната инсталация.
Този високачествен строителен материал също е от полза в цената. В крайна сметка, с правилния монтаж и периодичните грижи, той ще служи вярно в продължение на много години!

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »