Италиански декинг настилки SKEMA

Какво отличава декинг настилките SKEMA от материалите на други производители:

-Екологичност и устойчивост на материалите. Настилката Goodeck се състои от екологично чисти материали.  Благодарение на този състав дъската е устойчива на неблагоприятни външни натоварвания: температурни крайности, агресивна среда, гниещи процеси, както и въздействието на насекомите.

-Гаранция-богатият опит, системен контрол и използване на съвременни технологии ни позволява да гарантираме дългия живот на нашите продукти.

-Адаптиране към българските условия. Геометрията на настилката е разработена специално за климатични условия на България. Силата на материала е гарантирана поради увеличената дебелина на силовите ребра и стените на работната повърхност.

-Наличието на повърхности. Всички модели декинг Skema имат повърхности, което ви позволява да прилагате различни комбинации.

-Изборът на цветове. Skema предлага на своите клиенти различни цвята, което прави възможно прилагането на различни дизайнерски решения.

-Изгодна цена за настилка. Skema предлага най-добрата цена / качество. В същото време можете да закупите декинг с високо ниво на качество само при нас.

-Проста инсталация. Благодарение на специално подбраните размери, инсталирането на дъската не изисква специални познания.

 

Производството на настилки от дървесно-полимерен композит е основният акцент на Skema. Най-новото оборудване, напълно автоматизирани линии, строг контрол на всички етапи на производствения процес, използването на екологично чисти суровини – всичко това е ключът към производството на висококачествени продукти, които напълно отговарят на всички съществуващи стандарти. Ако търсите къде да закупите декинг в София, моля, свържете се с нас. Ние предлагаме само най-добрите профили, качеството на които се потвърждава от опит.

Последно добавени

Композитен декинг за терасата

Днес иновативните технологии позволяват създаването на аналози на естествени материали и дори да ги заменят. Дървото отдавна се използва в декорацията на тераси, вили, корабостроене,

ПРОЧЕТИ »