9.80лв. / 7.80лв.

Декинг плочки WPC тъмно кафяво

виж повече
9.80лв. / 7.80лв.

Декинг плочки WPC светло кафяво

виж повече
7.50лв. / 5.80лв.

Декинг плочки композитен материал WPC tiles11

виж повече
7.50лв. / 6.20лв.

Декинг плочки композитен материал WPC tiles10

виж повече
11.90лв. / 9.90лв.

Декинг плочки бор 40х40

виж повече
7.80лв. / 6.80лв.

Декинг плочки Акация Midas B-TMK01

виж повече
7.80лв. / 6.80лв.

Декинг плочки Акация Midas B-TDK01

виж повече

ГРАДИНСКИ ДЕКИНГ, плочки за вътрешен двор - направени са от високо качествена акация. Изглеждат добре и създават уникална атмосфера във Вашата градина.

Предлагат се в седем различни варианта, като можете да си създадете различи дизайни по свой вкус. Същевременно са изключително лесни за монтаж и демонтаж, което Ви позволява да правите промени.

Получавате елегантна и уникална топлина от естествено дърво, което Ви дава отлична възможност за почивка и спокойствие. Перфектни са за горещото лято, поради това че не се нагряват твърде много и можете да ходите по тях боси, като усещането ще бъде комфортно и безопасно.

Издръжливостта, лесния монтаж  и почистване прави градинските плочки от акация перфектния избор за Вас. Продукта декинг плочки иподходящ както за екстериорни решения така и за интериорни.Decking Tiles са плочки с пластмасова подложка и хванат с винтове Декинг от благородна акация.


Благородна акация -декинг плочки могат  да се използват като вътрешна настилка на мокри помещения - бани, около вана, джакузи, душ кабина, удачно е също така и за тераси зимни градини и други.