Къде е най-доброто място за използване на WPC декинг? 


Къде е най-доброто място за използване на WPC декинг?

Декинга има широк спектър от приложения, което се обяснява с отлични характеристики, както и с редица характерни черти. Модерната WPC дъска, за производството на която се използва дървесно-полимерен композит, лесно се справя с различни атмосферни ефекти, включително валежи, излагане на ултравиолетови лъчи и др. Освен това композитната дъска не се влияе от изменения на температурата и влажността.

Обхват на покритието

На покрива и на пода  WPC декинга може да замени другите матириали, а неговите характеристики са много по-добри от тези на камък и плочки. Освен това този декинг се използва активно за подреждане на открити и затворени тераси, обособени и издигнати външни обекти. Декингът може лесно да се постави и на покрива. В допълнение може да е идеален за използване на открити пространства и в стаи.

Благодарение на отличните си характеристики и устойчивост на вода, тези плоскости се използват активно за подреждане на зоните около басейните, довършителни бани и сауни и кейове. Специална технология за производство на дървесно-полимерен композит направи възможно покритието да не се страхува от механични натоварвания. В допълнение, тя не се страхува от различни насекоми вредители и процеси на гниене. Декинга се използва активно в корабостроенето - за създаване на палуби на лайнери, кораби и яхти.

Стилният външен вид WPC декинга го прави популярен в процеса на декориране на лични парцели. Текстурираната дървена повърхност на панелите е идеално съчетана с архитектурни дизайни, проектирани в различни стилистични направления.

Декингът е материал с неограничени възможности. В същото време, отличните му характеристики се отличават благоприятно на фона на други строителни и довършителни материали. Можете да закупите WPC  декинг по цени на производителя, като се обадите на консултанти на Deckflooring  на тел.0895790441.