10.90лв. / 9.90лв.

Декинг плочки WPC тъмно кафяво

виж повече
10.90лв. / 9.90лв.

Декинг плочки WPC светло кафяво

виж повече
9.90лв.

Декинг плочки композитен материал WPC tiles11

виж повече
9.90лв.

Декинг плочки композитен материал WPC tiles10

виж повече
11.90лв.

Декинг плочки бор 40х40

виж повече
8.80лв. / 7.45лв.

Декинг плочки Акация Midas B-TDK01

виж повече

ГРАДИНСКИ ДЕКИНГ, плочки за вътрешен двор - направени са от високо качествена акация. Изглеждат добре и създават уникална атмосфера във Вашата градина.

Предлагат се в седем различни варианта, като можете да си създадете различи дизайни по свой вкус. Същевременно са изключително лесни за монтаж и демонтаж, което Ви позволява да правите промени.

Получавате елегантна и уникална топлина от естествено дърво, което Ви дава отлична възможност за почивка и спокойствие. Перфектни са за горещото лято, поради това че не се нагряват твърде много и можете да ходите по тях боси, като усещането ще бъде комфортно и безопасно.

Издръжливостта, лесния монтаж  и почистване прави градинските плочки от акация перфектния избор за Вас. Продукта декинг плочки иподходящ както за екстериорни решения така и за интериорни.Decking Tiles са плочки с пластмасова подложка и хванат с винтове Декинг от благородна акация.


Благородна акация -декинг плочки могат  да се използват като вътрешна настилка на мокри помещения - бани, около вана, джакузи, душ кабина, удачно е също така и за тераси зимни градини и други.